Monday, August 29, 2011

oijoi!

Hello!
Pidin sentään lupaukseni, vaikka hetken aikaa näyttikin siltä että koneelle ei ehdi. Sain meinaan koulussa kuulla isältä ihan silleen ohimennen et meiän serkut tulee tänään iltapäivällä kylään. Aijaa. Ja mun huone näyttää? No vähän siltä et hurrikaani Irene olis iskeny New Yorkin sijaan sinne.. Onneks oon tehokas (köh), nopee (köhköh) ja hyvä selviimään paineen alla (yskäkuolema) joten sain kaiken hoidettuu ja aikaa jäi vielä oikke hyvin. (:

Äiti ja isä tuli tänään aamyöstä kotiin Saksasta, ja olihan siellä vähän tulkkuja mullekin!





Kolme aivan ihanaa laattaa (ei konadin, mut vaikuttaa silti ihan hyvä laatusilta) sekä leimaamiseen tarkotettu hopeinen lakka. Joka ei sinällään ollut ykkätys koska aina kun oon leimannu äidille kynsiä niin se vänkää et saisko sen kuvion hopeella. No äippä, tuhannen kerran, mulla ei oo hopeeta konad lakkaa. Nyt on :D Ilmeisesti se sai tarpeekseen..
Rakastanrakastanrakastan tota ekaa laattaa, eikä ton tokan laatan kuviotkaan oo hassummat. Puhumattakaan tosta kolmannesta! Ihana toi tassukuviokin. <3

Jos jaksaisin huomiseen oottaa että pääsen sottaan noitten kans. (:
Mikä on teiän lemppari noista kolmesta?

2 comments:

  1. vautsi mitä kynsiä :)! itselläni kynnet alkaa heti lohkeilemaan ja katkeilemaan, eikä niitä oikein pysty kasvattamaan.

    paras laatta on kyllä toi ylin, toi kruunukuvio on niin sulonen :)

    ReplyDelete
  2. tykkäsin noista kaikista laatoista!! En pysty valitsee lempparia :D Vähän kiva kun sun vanhemmat tuo tolllassii tuliaisii :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...