Sunday, March 11, 2012

My new room!

Heips!

Aika ihana päivä takana! Menin aamuvuoroon (11.30-16.00) töihin. Tykkään niin kovin tästä sunnuntai vuorosta! Ei oo ihan kauhee kiire, ei tarvii herätä super aikasin, ehtii siivoilemaan ja tekeen töitä ihan rauhassa yms. Kotiin tullessa törmäsin ovella johonkin isoon ja ruskeeseen. No Way! Isällä oli semmonen jätti virne naamalla. Sain uuden sängyn!!!!! :)))))Oon jo vähän aikaa puhunu että haluaisin mun työpöydästä, sohvasta ja sängystä eroon, ja pienemmän pöydän ja isomman sängyn tilalle.

Kuvia vanhasta sisustuksesta voi katsella mun vanhasta blogista.

Tässä kuitenkin sitä uutta:








Kiva huomata kun kattoo kuvia koneelta että onpa laatu omituinen ja sitten kattoo asetuksista että oho, ISO 1600.. hupsis. Ei hätää, huoneeseen tulee kuitenki vielä pikku muutoksia, ja teen uuden postauksen asiasta vielä! Sillon lupaan pitää kameran asetuksetkin kunnossa.. ;)

Enivei, oon niin ilonen ja onnellinen! 120cm sänky on niin rakkautta! <3

Isä avas päivällä grillikauden grillaamalla meille makkaroita. Arvatkaa oliko hyvää saada pitkän talven jälkeen jotain grillattua. Oli Kodin terrassa henkilökunta kuulemma vähän kummastellu ku isä osti 11.3. grillihiiliä. :D Näin meillä.

Äsken tein vielä vohveleita.


Oli sika hyvää!
Harmittaa vaan kun en ehtinyt lenkille tänään, oli niin nätti kevätpäivä! No, ehkä niitä tulee lisää tässä lähiaikoina. :)

Nyt taidan lueskella vielä hetken ja mennä sitten nukkumaan. Huomenna taas kouluun.

Mutta kertokaas te ihanuudet, mitä mieltä mun huoneesta nyt? :)

5 comments:

  1. kiva "uusi huone" :) Namnam vohveleita! Ja grillikausi hahaha :)
    Saanko kysyä missä oikein olet töissä? siis mitä teet,ei tarvitse kertoa paikan nimeä jne, mutta siis mitä puuhailet siellä töissä? :)

    ReplyDelete
  2. Ihana huone! Kuvastaa just sua ja näyttää tosi viihtyisältä ja mukavalta :)

    http://jeihoou.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Mukavat värit sinut huoneessasi! :)
    Vohvelit ovat todella hyviä, pitää joskus itsekin tehdä.

    ReplyDelete
  4. Daniela: Tietty saa kysyä! Oon töissä hanhivaaran liikuntakeskuksessa. Teen kerran viikossa lapsiparkkivuoron ja noin 3 kertaa viikossa oon respassa palvelemassa asiakkaita. Meillä on pieni kahvio siinä samassa yhteydessä, joten sen hoitaminen (leipien- ja pullien teko, siivous, kahvin keitto, tiskit yms) kuuluu myös hommaan. :)

    Johanna: Kiitos! :)

    Annika: Mäkin tykkään :D

    ReplyDelete
  5. ihana toi teksti tossa pöydän yläpuolella, tykkään! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...