Wednesday, March 28, 2012

Tom pöysti, asiakaspalvelun kulmakivet

Heissan!

Oltiin tänään työporukalla kuuntelemassa Tom Pöystin luentoa Astrum areenalla. Aiheena oli asiakaspalvelu. Ajattelin sinne mennessä että tästä tulee tuskallises 2h joita mä en koskaan saa takas. Yllätys oli suuri kun koko juttu osottautu ihan mielettömäks! Naurettiin ihan kippurassa suurin osa ajasta. Ihan mieletön tyyppi! Sillä oli tosi hyviä pointteja ja ajatuksia Suomalaisista ja meiän asenteista. Sen jälkeen oli hirveen ilonen, positiivinen ja energinen olo, eikä se oo vieläkään hävinnyt! :D
Yks parhaimmasta jutuista oli tämmönen vitsi: Amerikkalainen, ruotsalainen ja kolme suomalaista lensi yhdessä uuteen eksoottiseen maahan lomailemaan. Amerikkalainen nousi koneesta ja näki elämänsä ensimmäisen elefantin ja huudahti: "Hmmm, mitähän tosta vois tehdä!?" Seuraavaks tuli ruotsalainen joka mietti "Hmmm mitähän ton kanssa vois tehdä!?". Sen jälkeen oli kolmen suomalaisen vuoro, jotka norsun nähtyään huudahtivat: "VOI EI! Mitäköhän toikin musta ajattelee!!!"



Toi on niin totta! Suomalaiset miettii ihan liikaa mitä muut niistä ajattelee. Samaten hän toi esille myös sitä miten me ei uskota sitä kuinka hyvässä maassa me eletään.
Tapa miten se kerto noi jutut ja eläyty siihen oli jotain aika hiukeeta. Ihan oikeesti se olis voinu lukee vaikka puhelinluettelosta nimiä läpi järjestyksessä oli oltais silti voitu kuunnella sitä se kaks tuntia. :D



Tuli vaan noista asiakaspalvelujutuista mieleen yks juttu mikä mun piti teillekin kertoo!
Oltiin Lauantaina isän synttärilounaallaTurussa Sergio's ravintolassa. Mä, Aatu ja Pappa tilattiin pizzat jotka oli niin isoja ettei jaksettu syödä kokonaan. Kun oltiin valmiita niin äiti pyys naistarjoilijalta et saataisko me ne loput mukaan. Se nappas Aatun ja papan pizzan mukaansa ja meinas tulla hakemaan sen mun sit toisella kierroksella. Isä pyys samalla laskua. Kun se nainen oli mennyt, niin yhtäkkiä miestarjoilija tuleekin ja hakee mun pizzan. En tajunnu sanoo sille et se pitää sit pakata mukaan. Mietittiin äidin kans et no se meni nyt, ei voi mitään. Meni varmaan 10min kun odoteltiin sitä laskua, ja ihmeteltiin et mikä siel kestää. Sit se tyttö tulee sieltä foliopakkauksen ja laskun kans. Hän sit selitti et joo, se mun pizzan loppu meni vahingossa roskikseen, mut he sit teki mulle uudet palaset niiden tilalle!!! Tota voi jo oikeesti kutsua hyväks asiakaspalveluks. :) Oltiin kaikki vähän äimänä, ei todellakaan osattu odottaa mitään tommosta. Mutta hei, varmasti meen joskus uudestaankin! ;)

Nyt hetkeks kouluhommien pariin ja sit Greyn Anatomia <3

öitä muruset! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...