Thursday, September 22, 2011

Koeviikon jälkeistä rentoutumista

Koeviikon jälkeen olo on yleensä todella nuutunut, kiukkunen ja no suoraan sanottuna ruma. Musta ainakin tuntuu et iho on kauheen harmaa ja hiukset hapsottaa joka suuntaan. Eikä se sisäinen kauneuskaan ihan loista.

Paras tapa päästä eroon on täydellinen rentoutumispäivä. Tän avulla rupee jopa ihan odottamaan koeviikkoja. ;) Tietty tämmösen voi nyt tehdä koska vaan.

Ite väsäsin mun päivän eilen heti äikän kokeesta kotiuduttuani. Jokainenhan rentoutuu ihan omalla tavallaan, mut mulla se toimii parhaiten kotona ihan omassa seurassa. Oon muutenkin aika kotihiiri. En jaksa roikkua ulkona kaiken aikaa, ja yleensä koulun jälkeen suuntana on saman tien koti. Sanokaa tylsäks, mut minkäs teet. :D Sillon tällön on ihana viettää aikaa kavereitten kans (koulun lisäks siis), mut toisaalta, ei oo oman huoneen voittanutta.

Siispä. Kaiva esille kasvonaamio.
Voitin jokusen aikaa sitten charming nails blogin arvonnasta setin tommosia ihania kasvonaamioita, jotka ikävä kyllä on selostettu pelkästään japaniks, joten en tiiä mitä tossa luvataan. Mut mun mielestä se virkistää ihanasti, koska se aine on tosi viileetä, ja tuo semmosen raikkauden ja kosteuden tunteen. Sitä ennen tietty pestään kasvoista meikit pois ja vaihdetaan mukavimmat lötkövaatteet päälle.
Samaan kuvaan pääsi body shopin kuoriva hunajainen kasvonaamio, joka on jotain 10€:n luokkaa, ja toimii tosi hyvin! Vaikka purkki on pieni, niin se on tositosi riittosa.


Kun naamio on naamassa niin paras sisäinen rentouttaja on tee. (Mun mielestä) Kaakaokin kyl toimii. Mut jotain lämmintä sen olla pitää! Varsinkin noi Yogi tea merkin teet on aivan ihania. Niitä saa ainakin luontaistuotekaupasta. Maku on aika voimakas eikä sieltä maikeimmasta päästä, mut makeesta tykkäävälle yks vinkki, sokeri.


Jalkakylpy. Ei oo sen voittanutta. Täytyy myöntää et otin pienen varaslähdön, koska jo matikan kokeeseen lukiessa pulautin varpaani tommoseen vatiin uimaan. :D


Sit vaan istutaan ja nautitaan. Lue vaikka kirjaa tai lehtee tai kuuntele musiikkia. Mitä vaan. Mut rentoutuminen on näillä aineilla aika varmasti taattu. C:

+ bonus  tapa hyödyntää kasvonaamio. Säikäytä pikkuveikka tai sisko!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...