Wednesday, September 21, 2011

talvi etuajassa?

Oon varmaan kokonaan unohtanut esitellä millä kynsillä osallistuin charming nails blogin kisaan! Aiheena olo joko syksy tai talvi, joten valitsin talven.


En voittanut, mut olin silti hirmu tyytyväinen tulokseen! Pakko tehdä tommoset itselle saman tien kun ensilumi saapuu. Ootan muutenkin jo aika innolla talvee. Niin paljon ihania manikyyrejä siihen liittyen mielessä et huh. Mahdanko ehtiä edes kaikkia tekemään. Ja joulu... *dreaming* En nyt kuollaksenikaan muista millä konad laatalla noi hiutaleet on leimattu, mut kysykää jos kiinnostaa ni kurkkaan vaik huomenna! :)

Tällä viikolla ekaa kertaa aamulla sillon kuuden aikaan oven avatessa oli oikeesti pimee. Siinä syksyn merkki numero 1. Oikeesti syksy on vasta sillon kun ekaa kertaa skootterilla ajaessa sormet jäätyy. Puut alkaa olla jo aika hyvällä mallilla. Vaahterat <3 Tää sadekkin on vaan jollain kierolla tavalla ihanaa. Kaikein eniten toivoisin et voisin olla sitä kuuntelemassa mummulan kömmelissä ja paistella tikkupullaa tai makkaraa. Syyslomaa odotellessa. Pimeneviä iltoja kynttilän valossa sohvan nurkassa kesän ihania juttuja muistellen. Ei oo mitään parempaa. Ja tiety syysvaatteet! rakkauspakkaus. Ja syksyllähän on siis jo ihan sallittua alkaa haaveilemaan joulusta. Joko kerroin et syksy on mun lempi vuodenaika??? C:

1 comment:

  1. tosi nätit talvikynnet, voisimpa itsekkin väsäillä jotakin tuollaista kunhan vain lunta tulisi ja laskettelukausi alkaisi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...