Sunday, September 11, 2011

Mun lempparit

Tässä olis pari mun ultimate lempi bloggaajaa. Ihania, värikkäitä, taidokkaita lakkauksia. <33 Käykää ihmeessä kurkkaamassa! (Blgin nimi on linkki!:)

Charming Nails


Aiva ihana suomalainen blogi. Todella tyttömäisiä ja värikkäitä, mutta myös tyylikkäitä ja hillittyjä lakkauksia. Enimmäkseen konadia käyttäen. Blogista löytyy myös paljon kosmetiikkajuttuja ja silmämeikkejä.

Chloe's nails


En tajua mistä tää nainen vetää näitä ideoitaan. Hän on mm. liimaillu höyheniä kynsillensä ja tehny rajauksia teipin avulla. Jos kaipaat uusia tekniikoita ja simppeleitä, todella tyylikkäitä lakkauksia, tässä on oikea osoite.

FAB UR NAILS


Okei, kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa, eikös? Ihan sairaan hyviä käsin tehtyjä lakkauksia. Huh huh..

Prettyfulz


Ahh. Rakastuin tähän blogiin saman tien kun sinne ekan kerran itteni klikkasin. Hauskoja just niin mun tyylisiä lakkauksia ja söpö ulkoasu. Täydellistä. Lisäksi kirjoittajasta huokuu positiivinen asenne koko hommaan! :)

Silence is Loud



Jeps. Tässä on taas yks blogi sarjassamme "Täytyy ostaa uusi näppis kuolavaurioiden vuoksi". Nää lakkaukset on jotain niin käsittämättömän hienoja. "Kyl mäkin viel joskus..


Siinäpä niitä oli.

Mitkä on teidän suosikki kynsiblogeja (toivottavast joku mainitsis mutkin ;)??
Ja jos itse pidätte sellaista niin heitäkkääs linkillä!

P.S Tosi järkevää oli varmaan linkkailla paljon parempia kynsiblogeja. Kattokaas vaan ku maanantaina klikkaan itteni tänne niin multa on kaikki lukijat hävinny ja noi muut on saanu 13 lisää. ;D

2 comments:

  1. inenlakkaleikit.blogspot.com (: Tuossapa omani.

    ReplyDelete
  2. Käykääs täällä =) lakkapilvi.blogspot.com

    Kiitos!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...