Friday, November 4, 2011

Halloween! (A bit late but who cares??)

Hellurei!

Blogin puolella olikin vähän pidempi syysloma, mut se on ohi nyt ja koitan päivitellä vähän ahkerammin. Ilmesesti sen kesän aika saatu "No Worries"- aussimeininki iski tähän kontrollifriikkiin vähän liiankin hyvin, enkä oo oikein koko syksyn aikana saanu mitään aikaseks. No ehkä ihan hyvä joskus näinkin. :D

Halloween tuli ja meni, ja olin kauheen masentunu ku ei jääny aikaa väsäillä kaikkia niitä ihania koristeluja mitä sillon vois! No ens vuonna uus yritys.
Halloween on siitäkin syystä hirmu ihana, et sillon on mun synttärit! 28.10 täytin 17v. :)
(Tosin mullahan on ollu jo viime kesästä asti tossa profiilikuvauksen kohdalla " 17 year old girl.." Eli nyt sit samalla logiikalla voisin vaihtaa sen 18v.?? No okei, ehkä odotan siihe tammikuun ekaan päivään asti.)

No siis niihin halloween kynsiin. Me juhlittiin kavereitten kans mun vanhenemista sillon lauantaina 29.10, joten halusin vähän jotain bilehileen ja halloweenin sekotusta. Bileween?


Oli muuten kohtuullisen hankala saada hyvää kuvaa noista. Mutta siis tommonen jännä koukerokärki pohjalla mustaa jonka päällä vielä mustaa hilelakkaa, sen päälle asettellin dotting toolilla yhdestä lakasta tommosia oransseja timantteja (jotka on siis tommosta folio matskua) ja rajaus vielä hopeisella glitter lainerilla jotta säihkyminen olis taattu sinne takariviin asti. Tykkäsin ainakin ite tosi paljon ja kyllä muutkin niitä tais vähän kehua. ;)

Pakko laittaa vielä pari kuvaa kyseiseen iltaan liittyen:



Kaiversin ehkä maailman hienoimman kurpitsan!! Se on vieläkin tuolla meiän terassilla (okei vuodet (=päivät) on tehny tepposensa ja se näyttää 70v. vanhemmalta, mut enivei. En vaa raaski heittää sitä pois!)
Tein myös ehkä maailman hienoimpia keksejä. (:D) Tai no keksit on kyllä ihan kaupasta, mut kuorrutteen ja koristelut oon ite väsänny ja niistä tuli ihan tosi hyviä. Ja minähän olen semmonen leipuri et poltan rasvankin pohjaan ja nuudelit onnistuu n. joka kolmas kerta, et saatte olla musta ylpeitä. (: Tein myös omar karkeista semmosia sormia. Ne oli niin hirveen näkösiä (niissä oli jopa mantelilastut kynsinä ym.) ja ne näyttikin ihan oikeilta sormilta. Hyi! Mut meni hyvin kaupaks ja oli hyvää. :D Harmi kun ei oo kuvia niistä..

Huomiseen!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...