Sunday, April 15, 2012

kevätsiivous

Moikka!

Huh, tänään oli vähän kiire päivä. :D Siivosin ekaks n. 3,5h akvaarioita, ja sen jälkeen 5h vaatekaappia. Otin itseäni niskasta kiinni ja päätin että nyt ihan oikeesti lähtee kaikki vaatteet veks, joita en oo viimesen vuoden aikana käyttänyt! (Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta..)
Kaapista tuli kun uusi ja hyvin sieltä tavaraa lähtikin..


Taaempi pino lähtee UFF:ille ja edessä oleva suoraan kirpparille


Tässä pinossa kaikki rikkinäiset vaatteet ja parittomat sukat. Suoraan roskikseen siis.


Ja näistä pinoista Annika saa ensin poimia mitä haluaa, ja loput päätyy kirpparille/huutonettiin.


Lopuksi vielä laukut jotka pääsee myöskin uusiin koteihin.

Kova työ, mutta jonkun se oli tehtävä. :D Ei vaiskaan, oon nyt niin onnellinen kun vaatteet ovat suorina omissa pinoissaan, ja nyt on tilaa uusillekin! Mulla vaan on pieni ongelma noitten ostamisten kanssa. Olisin vaan ostamassa kaikkia juhlavaatteita yms. Perusvaatteet kuten topit, t-paidat, sukat yms. onkin sitten vähän vähemmällä. Niitten ostaminen on niin tylsää!! Nyt kuitenkin päätin että ennen kuin perus vaatevarasto on kunnossa, en saa ostaa mitään "hienompia" vaatteita.

Kyselinkin jo kummitädiltä josko joku viikonloppu saisin nukkumapaikan heidän sohvalta, että pääsisin Tampereelle shoppailemaan! :) Hahaa can't wait!

Olisko teillä tarvetta parille kivalle mekolle, laukulle tai paidalle? Voisin ehkä laittaa pari kuvaa tännekin jos joku vaikka kiinnostuis. :) Joko siellä on muuten omat vaatekaapit siivottu???

Mä painun tästä pikkuhiljaa iltapuuhiin. Huomenna taas kouluun ja siitä suoraan loppuillaksi töihin. ÄÄÄ ja huomenna sitten jännätään sitä täykkäreitten kohuttua jaksoa!! KUKA KUOLEE? Mä ehkä tiedänkin jo, haluutteko kuulla???? Tuskimpa siis ehdin huomenna koneelle, mutta tiistaina taas!

Hyvää yötä! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...