Wednesday, April 4, 2012

My Love

Tais olla viimeviikon perjantai kun piipahdin Stockmannilla ihan pikaisesti. Kävelin ihan viattomasti siellä hyllyjen välissä kunnes näin sen. Se vei mun jalat alta saman tien, ja tiesin et nyt se on menoo. Tänään uskallettiin ekaa kertaa kevälle käsikynkässä ihan julkisesti. Äidille ja isälle kerrottiin rakkaudestamme jo ihan alkumetreillä. Nyt ajattelin että teidänkin olis jo aika tavata.


Siinä se on! Mun ultimate rakkauteni. <3
Kuvat ei todellakaan tee oikeutta mallille ja värille ja kaikelle. Oon niin kauan ettinyt täydellistä kesälaukkua ettei tosikaan, ja nyt musta tuntuu et taisin löytää sen. :) Oon super nirso mitä tulee laukkuihin, enkä oikeen koskaan löydä sellasta joka kolahtais ja kovaa, mut nyt kävi näin!

Onko siis ihmekkään että tän päivän asu rakentu aika vahvalti laukun ympärille?
Psssst. Pakko tunnustaa, näin jopa unta tosta laukusta ja ittestäni penkomassa vaatekaappia että mitä puen sen kanssa. :D Is that bad?





Sofia ainakin kommentoi koulussa että sä näytät tosi trendikkäältä, et ilmeisesti asuvalinta oli ihan onnistunut..

Vai mitä olette mieltä? :)

Nyt pitäis kipin kapin mennä kertailemaan huomista ruotsin koetta varten! Voipi olla etten huomenna ehdi blogin pariin ollenkaan, lähdetään nimittäin varmaankin suoraan koulusta ajamaan mökille päin. 3h autossa taas. Istumalihakset koetuksella jossei muuta.

Heippa!!

P.S!! Huomatkaa alla päivän toinen postaus!!

2 comments:

  1. On kyllä tosi nätti laukku :) itelle kelpais kans :)

    http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...