Monday, April 2, 2012

tyrnihoito hiuksille

Moikka!

Hahaa, äikän kokeesta selvitty! Huomenna vapaapäivä, sit pari koetta, pääsiäisloma, pari koetta, yks jakso ja kesäloma!!! :D Wohoo!

Enivei, kun tässä kesä kerta on tulossa, niin ajatelin että vois olla kiva valmistella vähän hiuksia ja nassua siihen paahtavaan aurinkoon, joka sieltä on toivottavasti jossain vaiheessa tulossa!
Siispä off we go to Anttila!


Siellä oli niin paljon kaikkee uutta ja ihanaa kosmetiikkaa & ihonhoitotuotteita (yhdyssana???) että oli aika työn ja tuskan takana päästä ulos ilman suurempaa vahinkoa.

Tässä kuitenkin nyt olis näitä mun luotto tuotteita + 1 uus tuttavuus. Oranssi purkki on super hyvää kuorinta-ainetta naamalle! Päivittäin tota naamaan ja näppylät ym. on veks ennen ku huomaatkaan. Mä vaan vahingossa nappasin väärän pullon. Toi kyllä on sitä samaa, mut ilman niitä kuorivia pallukoita, joten olkaa tarkkoja ku otatte omanne! Vaikka on toikin kyllä ihan yhtä toimivaa. :)
Nivean kasvonaamiot on parhaita mitä oon tommosissa kertakäyttöpusseissa löytänyt. Kosteuttava ja syväpuhdistava erikseen. Noista riittää oikeen hyvin kahdellekin!

Uutuutena siis tuo tyrniöljy hiuksille. Mun hiusnaamiopurkki loppu just, ja oli tarkotus ostaa uus, mutta päädyinkin sen sijaan kokeilemaan tätä. Toi on siis pieni muovinen pullo jossa on suippo korkki. Sen avulla levitetään öljyä hiusten juureen ja hierotaan siitä koko päähän, ja annetaan vaikuttaa 10min. Yhdestä pullosta riittää n. 5 käyttökertaan riippuen hiusten pituudesta.

Ensimmäisen kerran jälkeen hiukset ainakin tuoksu ihan taivaalliselle! Ja oli ne vähän pehmeemmän tuntuset. Mulla on luonnostaankin tosi liukkaat ja kiiltävät hiukset, että en osaa sanoa kuinka paljon se niitä kiillotti, mutta ainakin omasta mielestä eron tunsi! Itseasiassa mummun muistotilaisuudessa yksi nainen tuli sanomaan mulle että hän on ihastellut koko päivän kuinka upean kiiltävät hiukset mulla on! Oli aika kiva kommentti. :)
Suosittelen ainakin kokeilemaan, kun ei kerta ole edes hinnalla pilattu! n. 5€ tästä saa maksaa.
Ehkä ainut miinus minkä keksin on se, että öljy lähtee hiuksista vasta piiiiiiiiiiitkän huuhtelemisen jälkeen. Ei siinä muuta, mutta kun sen veden tulisi olla aika viileetä. Pää meinas jäätyä!!

Meen nyt lukemaan terveystietoa, kun vielä hetken saa olla rauhassa. Illalla koko muu konkkaronkka rymisee sisälle ja sen jälkeen täällä ei paljoo mihinkään keskitytä ilman kuulosuojaimia. :D

Heippa!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...