Saturday, December 17, 2011

he knows if you've beed bad or good so be good for goodness sake!

Heips!

Aamu meni töissä ja sen jälkeen pari tuntia kaupoissa ostelemassa joululahjoja. Koko Salo oli selvästi samoilla suunnitelmilla liikkellä joten oli vähän ruuhkaa. Äiti oli ihan hermoriekaleina mut mä jotenkin kierolla tavalla tykkään siitä ja se tuo ainakin joulumieltä jossei muuta. Mikä oliskaan parempaa ku mottia muita kyynärpäillä vatsaan ja talloa varpaille !? hehe.

Joulumielestä voidaan sopivasti loikata lemppari joululauluihin. :)
Ei oo mitenkään järjestyksessä, koska en vaan voi valita parasta! Nämä kaikki on sellaisia mitä en vaan voi olla laulamatta edes kerran joulussa..

1. Shake up Christmas


2. Last christmas


3. Let it snow



4. rockin around the christmas


Jostain syystä mulle on jäänyt lasten joululaulut kauheen hyvin päähän ja rakastanrakastanrakastan niitä. Viime viikolla ma & ti oli lapsiparkissa pikkujoulupäiviä ja laitettiin radio hoilaamaan joulumaata ja tipetipetiptappeja koko päiväks. Illalla mä hymyilin ku hangon keksi ja kaikki muut oli valmiita räjäyttään koko radion tuhannen tuuskaks jos kuulee vielä yhdenkin säkeistön.

Lasten joululauluista lempparein on ehkä
1. Joulupukki matkaan jo käy


Talvitunnelman tuoja:

Rekiretki


Inhokki, mutta kierolla tavalla hyvä

Juice Leskinen - Sika



Siinähän niitä. :)

Mikä on teijän ihan ykkös joululaulu vai kolahtaako ne ylipäätään ollenkaan?

Leivottiin äidin kanssa tässä välissä piparkakkutaikina ja vaarille joka vuotiset joulutryffelit. Nyt voin sanoa että vaikka lumi puuttuu niin siitä huolimatta alkaa olemaan jo vähän joulu fiilis. :)

Heido!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...