Monday, December 19, 2011

pikapika

Heido!

Oon lukenut silmät ristissä mantsaa jo toista päivää perätysten. Tänään oli mantsa 2 ja huomenna mantsa 3. Kivaa tämmönen lukiolaisen elämä. Oh well, enää 100 sivua jäljellä.

Oon hieman intona koska a) ostin eilen junaliput keskiviikko aamulle mummulaan ja b) meille tuotiin tänään joulukuusi! Siis _joulukuusi_  ! Viime jouluna jätettiin sellanen hankkimatta koska ollaan aina joulu mummulassa keskisuomessa, joten ehdittäis tasan pari päivää sitä ihastelemaan ja kotiin tultaessa se olis nätissä läjässä tossa lattialla. Mutta nyt meillä on tommonen sulonen pikkukuusi olkkarissa (just mun huoneen oven vieressä jotta ihan varmasti huomen aamulla kävelen puolikuolleena sitä päin) ja se vaan on aika ihana.

Hehe, en voinu olla nauramatta kun ajattelin kuinka hölmöltä me suomalaiset taas näytetään ku raahataan joku hemmetin puu joka jouluna sisälle ja ripustellaan siihen kynttilöitä ja pienia sulosia muovipalloja. Ainiin ja saunassa meillä on sitten ihan toisen puun oksia joilla hakataan itseämme. Tämmöset jouluperinteet mä ihan unohdinkin kertoa (hupsis) siellä Ausseissa.. Ehkä ihan hyvä niin koska nyt sain ainakin luvan tulla sinne joskus uudestaan..

Nyt takaisin lukemaan (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU) niinkuin ahkeran koululaisen kuuluukin!

Eli hyvää joulumieltä vaan teille kaikille lukiolaisille jotka paahdatte viimesiä kokeitanne siellä kun on joulukuun 19. päivä! Murr

P.S 5 päivää jouluun !!!

2 comments:

  1. täällä toinen ei-niin-iloinen-tai-innokas lukiolainen moi :DD Keväällä kirjoitan 5 ainetta, joten arvaat varmaan miten vietän joululomani <3 kirjojen parissa <3333333333333333 :DDD ei ärsytä ollenkaa

    ReplyDelete
  2. Voi ei!! Kuulostaa kamalalta. Tsemppiä :( Toisaalta itselläkin se edessä ensi jouluna. Ääh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...