Tuesday, December 20, 2011

itstehtyä toffeeta

Kävin aamulla tekemässä mantsan kokeen (meni tosi hyvin, onneks luin!) ja nyt oon väsäillyt joulutoffeeta paketteihin pieneks extraks laittetavaksi. Vaihtelevalla menestyksellä tosin..

Eka satsi näytti tältä

tyyliin "kuka räkäs mun toffeeseen!!"
Toinen taas tältä


kolmas tältä


Viimenen eli 4. satsi oli selkeesti paras (ei nyt ihan täydellinen) joten suht kyllästyneenä tungin sen muotteihin ja katon nyt mitä tapahtuu. Jos porukka alkaa näyttämään suhteellisen huonovointiselta syötyään näitä voin silleen varovasti siirtyä taka vasemmalle. Tai ehkä voisin jo varulta soittaa Vilppulan sairaalaan et ne tekis jonku tsekkaus käynnin meillä.. :p

Valmiita jääkaappiin menijöitä!
Niinhän sitä sanotaan et kolmas kerta toden sanoo. Mä vaan toivon et se olis onnistunu..

Nyt pitäis vielä paketoida pari lahjaa, pakata lomakamat ja kerrata huomiseen bilsan kokeeseen.
HUOMENNA ALKAA JOULULOMA! :))

Onko teillä jo kaikki joululahjat hankittuna?

Heippa!

4 comments:

  1. Oi namnam, nuo toffeet näyttävät superhyviltä! Anoppi toi meillekin vähän tuollaisia ja kohta on koko kulhollinen syöty :)
    itse olen jo kaikki lahjat hankkinut ja tänään paketoinkin jo kaikki, huuuuuuuh nyt se on ohi! Nyt voi vain rentoutua - eiku ainiin, koulua on vielä 2 päivää -.-"

    ReplyDelete
  2. Toivottavasti maistuisikin yhtä hyviltä kuin näyttää.. :D

    ReplyDelete
  3. Oisko sulla antaa reseptiä näistä toffeista?

    ReplyDelete
  4. En kyllä enää yhtään muista millä reseptillä sen tein. Muistan vaan että siihen tuli maitoa, sokeria, voita ja siirappia mutta ei ole hajuakaan missä suhteessa. Kirjoita googleen itsetehty toffee niin löydät paljon ohjeita. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...