Wednesday, December 14, 2011

lisää nilkan tappajia

Kattokaa kattokaa kattokaa!!




Mun uunituoreet kaunokaiset jotka liittyivät vasta eilen mun nilkantappaja- kokoelmaan.
Korkoa on 12cm ja makso naurettavat 44€.

Näin nämä ensimmäisen kerran työpaikan pikkujouluissa yhden työntekijän jaloissa enkä voinut vastustaa kiusausta vaan kipitin eilen hakemaan omani. Täytyy sanoa että aluksi äiti ei ollut kovin iloinen uusista tulokkaista, mutta kyllä se jo iltaa kohti leppyi. :D

Ostin nämä tosiaan superupeesta jonka nettikaupan löydät täältä: klick!
Jos innostutte tilaamaan niin suosittelen ottamaan kokoa pienempi kuin normaalisti, sillä nämä on aika isot. Mulla on normaalisti jalka 37 ja näistä koko 36 oli just passeli. :)

Jos siis pikkujoulut on vielä juhlimatta, niin näistä saat täydelliset kaverit tanssilattialle!

Nyt tämä tyttö painuu lukemaan äikän kokeeseen (siis katsomaan elokuvaa..), mutta te saisitte jättää vähän kommenttia mun korkkareista! Mitä mieltä?

Heido <3

3 comments:

  1. Ihanat kengät :D Itseäkin houkuttelisi kaiken maailman piikkikorot muttakun tuppaan olemaan vähän kömpelönpuoleinen enkä oikein osaa kävellä korkkareilla muutenkaan niin ei viitsi tuhlata rahojaan, jos homma ei toimikkaan ):

    ReplyDelete
  2. jäiks, aika korkee korko.... :D Minun yhdet uudet tulokkaat (~10 cm korko) tappavat jalkani 5 minuutin jälkeen haha... :D Mut noi on kyl upeat!

    ReplyDelete
  3. Ine: Kiitos! :) Kannattaa aluksi ostaa jotkut oikein hyvät ja tukevat korkkarit kohtuullisella korolla ja harjoitella niillä. Kyllä se siitä lähtee. Ja netti on pullollaan teoriavideoita korkkareilla kävelystä. Ei munkaan kävely ole mitään maailman tyylikkäintä näitten kanssa, vaan muistuttaa ehkä enemmänkin pingviiniä. mut kyllä se tästä lähtee kun tottuu olemaan näin kokeella. :D terv. tappi 160cm

    Nails1820: Kiitos! :D Samat jutut sullekin kun tossa yläpuolella kirjottelin Inelle. Kyllä se jalka siihen korkoon tottuu pikkuhiljaa!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...