Thursday, January 12, 2012

snif

No voihan räkä.
Viime yö oli ehkä yks mun koko elämi kamalimmista. Nukuin tosi huonosti. Välillä tärisin kylmästä ja välillä hikoilin kun oli niin kuuma. Kurkku sattu ja pää särki. Klo 3.45 kävin mittaamassa lämmön joka oli noussut aikas paljon. Kuumemittari näytti 38.6 C. Sen jälkeen sain jonkin verran nukuttua, ja heräsin uudestaan 6.10 kun herätyskello soi. Kuumetta oli edelleen 38. Jouduin skippamaan siis tän koulupäivän. Sikäli se ei yhtään haittaa, mutta eniten ottaa päähän kun vanhojentanssi harkat jää väliin! Hitto. Meillä on muutenkin tosi tiukka aikataulu tanssien oppimista varten, joten poissaoloihin ei todellakaan olis varaa.

Hassua kun viimeset puol vuotta on toivonut että tulis vähän kipeeks tai sopiva sadepäivä sattuis kohdalle, että vois vaan hautautua sohvan nurkkaan katsomaan telkkaria ja lukemaan koko päiväks. Nyt kun se päivä vihdoin koitti, se tuli pahimpaan mahdolliseen aikaan. Argh.

No ei se mitään. Näillä mennään. Aion siis hautautua (tai siis olen jo hautautunut..) sohvan nurkkaan. Mulla on tässä kaikki tarpeellinen: juotavaa, syötävää, täykkäreitä, pari elokuvaa, pari kirjaa ja tietokone. Peitto ja tyynykin löytyy. Tulee varmaan ihan lökösä päivä. :) En aio hievahtaa mihinkään muualle kun ehkä vessaan. Pakko selättää tämmönen flunssan poikanen saman tien et pääsen huomenna kouluun!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...