Friday, January 20, 2012

Auttakaa!

Mulla on pieni ongelma nelly.comin kanssa. En vaan osaa päättää mitä tilaisin. Jelppiä?


Täydellinen Toven talvitakki. Tätä on nellyssä 51 ihmistä kehunut ihan maasta taivaaseen. Lisäks sen normi hinta on 100€ ja nyt olis alessa vaan 50€! Ostin talven alussa talvitakin H&M:ltä, mutta se on villakangastakki ja konjakin värinen, eli aika eri sarjassa painii. Uutta talvitakkia en siis ihan _välttämättä_ tarvii, mut eihän semmonen koskaan oo pahitteeks varsinkaan kun näin Suomessa asutaan, right????


No sit nämä mekot. Tarvisin mekon ehkäpä wanhojen jatkoille ja pikkuveikan rippijuhliin jotka on helmikuussa. Tämä yksilö on aivan ihana ja sopis hyvin bilemekoks jatkoille, mut ehkä vähän turhan sexy rippijuhliin?


Tätä ihanuutta oon kuolannut siitä asti kun h&m tyri mun mekkotilauksen. Haluanhaluanhaluan jonkun ihanan maximekon ja tämä olis kieltämättä aika täydellinen <3


Tämä ihanuus olis aika perfekto rippijuhliin ja menis ihan varmasti kesälläkin. Aika ihana eikö? Saanhan saanhan saanhan ostaa tän? Menis ehkä jatkoillekin eikö?


Yhdet kengät vielä. Ylläripylläri. Nämä kaunokaiset olis Steve Maddenin täydelliset mokkaset ballerinat. Tällaisia olen etsinyt jo pienen ikuisuuden, mutta onko 100€ vähän liikaa?

Eli joku yllä olevista vaihtoehdoista pitäis nyt tilata ennen kuin tuun hulluks. Mikä olis järkevin tai sellainen joka vaan on pakko saada? Tarvitsen epätoivoisesti mielipiteitä kun itse en enää voi ajatella järkevästi ja puolueettomasti. :D En voi kaikkia tilata koska ajattelin ostaa vielä ennen wanhojen päivää isosmilestä semmosen hampaidenvalkaisu paketin ja käydä kasvohoidossa. Laukkuihin ja koruihinkin menee vielä rahaa. Ja koska se ei puissa kasva ainakaan täällä meillä päin, niin nyt pitäis tehdä hankala päätös...

Nyt nukkumaan! Huomenna rankka päivä. Aamulla pari tuntia töissä ja sitten kaverin kanssa junaan kohti matkamessuja!! Kuulumisiin. :)

p.s Sorry jos teksi hieman sekavaa. Kirjotan kauheessa kiireessä kun akku on koneesta loppumassa. Ja ehkä oon vähäsen väsynytkin. Nyt hyvää yötä!

2 comments:

  1. eka mekko ei sovi rippijuhliin, vaikka se hieno onkin :)
    Tuo toinen, sininen, on kyllä ihan tosihieno! Se sopisi hyvin rippijuhliin, mutta en tiedä sopisiko niin hyvin wanhojen jatkoille... wanhojen jatkoille sopisi tuo kolmas vaihtoehto, joka myös sopisi hyvin pikkuveljesi rippijuhliin. Eli minä olen ainakin kolmannen vaihtoehdon kannalla :)
    Ja itse en ostaisi noin kalliita balleriinoja o.o

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Kaveritkin oli vähän samaa mieltä, joten ehkä napsautan vikan mekon ostoskoriin ja jään odottelemaan alennusta noihin ballerinoihin. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...