Sunday, February 26, 2012

I want the world to see you be with me (päivä Lauran kanssa!)

Ihana viimenen lomapäivä! Kouluun meneminen tuntuu vähän masentavalta sen opiskelun osalta.. Kavereiden näkeminen ei haittaa yhtään! Oon nauttinu tästä lomasta niin paljon. Sain ainakin akut ladattua ihan täyteen. Ehkä ne sen viikon sit kestää..

Kävin aamulla lenkillä. Aurinko paisto niin kirkkaasti että mietin jo pitäiskö kääntyä ja hakee aurinkolasit! Täällä on niin ihanan näköstä just nyt, kun on paljon lunta ja nätti ilma! Lenkin jälkeen tein vielä lumityöt ja putsasin trampoliinin lumesta. Siihen meni ainakin tunti, ei ollu kauheen helppoo tai kevyttä puuhaa!

Ulkoo suoraan saunaan. Tein jalkakylvyn ja kuorin ihon sekä naaman.

Sen jälkeen rasvasin koko vartalon, laitoin kasvonaamion ja tein käsikylvyn:

Tommonen kalvo kasvonaamio.






Humektanin perusvoidetta, sitä koko vartalolle yleisesti. Tosi hyvä voide muuten! Käytän sitä usein myös meikin alla ja toimii hyvin. :) Lumenen koivu & hunaja jalkavoidetta jaloille, tuoksuu muuten sairaan hyvälle! Dermosilin naamarasvaa, käytän tätä sillon tällön koska mulla on vaan toi yks purkki. Saa nassun näyttämään kyllä tosi hyvältä. Ja sitten vielä Kreikasta tuliaisina saatua käsvoidetta. Blistexin kosteuttavaa huulirasvaa vielä lopuks huulille niin kaikki osat on aika tyytyväisiä.. ;)



Ihastelin just auenneita tulppaaneja sillä välin kun odottelin että kananmunat kypsyy. Söin herkkusalaatin ja nyt istuskelen täällä tietsikan äärellä sulattelemassa sitä. :)

Salaatissa oli: salaattia, kurkkua, tomaattia, viinirypäleitä, vähän fetaa, omena, kaksi kananmunaa ja vähän salaatinkastiketta.

Nyt meen hinnottelemaan vielä vähän tavaraa kirpparille ja sen jälkeen ajattelin nappasta kupillisen teetä, vähän eilen tekemääni mansikka-mustikka rahkaa ja ehkä muutaman näitä...


... ja katsoa pari jaksoa täykkäreitä sängyn pohjalle hautautuneena. :)

Mukavaa sunnuntai- iltaa kaikille!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...