Saturday, February 11, 2012

teetä ja teeleipiä

Moi!

Eilen laiskotutti sen verran, että päädyin viettämään illan täykkäreitä katsellen. Olis kyllä pitänyt lukea kokeisiin, muttei vaan jaksanut. Nytkin on vähän ei-niin-innokas olo, mutta jos sais edes pari kappaletta luettua..


Onpa hyvä kuva... No enivei, ootteko huomannu tällaista kaupan hyllyllä!? Jokaisen teenjuojan seikkailu. Mun mielestä kauheen hyvä idea laittaa eri teemakuja samaan purkkiin. Mulla ainakin on se ongelma että ostan aina vaan niitä tuttuja ja turvallisia. Nyt jos jotain mausta ei tykkääkään niin heität vaan sen yhden pussin menemään! Tossa on ollu tosi hyviä makuja ja pari ei niin hyvää. Mut oon löytäny uusia suosikkeja ja se on hyvä juttu. :) Kannattaa kokeilla.


Leivoin teen kaveriks yks ilta teeleipiä. Tommoset söpöt pikkuleivokset on just kivoja kun niiden tekemiseen ei mee kauaa ja tunnet ittes silti vähintään Bree van de Kampin veroiseks leipuriks kun pyöräyttelet illalla tommosia pöytään. ;)

4 dl sämpyläjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50 g margariinia tai voita
2 dl maitoa tai piimää

Kuivat aineet sekoitetaan keskenään, lisätään pehmeä tai sulatettu rasva ja neste. Taikinasta muotoillaan käsin keivinpaperille pellille kaksi pyöreää ja matalaa leipää. Leivät jaetaan veitsellä neljään osaan, pistellään ja paistetaan 225 asteessa n. 15 min.
Noniin, nyt ihan oikeesti sitä bilsaa! :D
Moido!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...