Tuesday, February 21, 2012

iHerb

JeeJee!

Tein just ekan tilaukseni iHerbiin!

Onko siellä vielä joku joka ei oo koskaan kuullutkaan tästä? Nyt olis korkee aika kömytä ulos tynnyreistänne ja tutustua kaikkien kosmetiikkafriikkien paratiisiin!

iHerb on siis amerikkalainen nettikauppa, joka myy kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita ihan naurettavan halvalla. Sieltä saa kaikkia vitamiineja mitä keksii tarvita, kaiken näkösiä puteleita rasvoja, naamioita ja kuorinta-aineita, aurinkorasvat, suu hygienia, hiukset ja kynnet. Vauvoille ja lemmikeillekin on omat tuotteensa. Postarit on siinä $4 luokkaa. Kunhan katsoo ettei tilaile mitään vahvoja lääkkeitä (ettei syyllisty lääkelain rikkomiseen) ja ettei tilauksen paino ylitä 1,3kg tai hinta 50$, niin paketin pitäisi kaiken järjen mukaan tulla turvallisesti perille.



Oon super epäileväinen kaikkien nettikauppojen suhteen, mutta vaikka kaiken maailman nettikeskustelut ja blogit luin läpi, en yhtäkään negatiivista sanaa löytänyt.

iHerb ei todellakaan oo sieltä kaikkein yksinkertaisimmasta tai kuluttaja ystävällisimmästä päästä, mitä nettisivuihin tulee. Kun ekaa kertaa sinne itsensä klikkaa on hetken aikaa pikkasen pyörällä päästään. Mun mielestä ainakin aluks oli kauheen vaikee hahmottaa mikä on mitäkin ja missä on näitä juttuja mitä etsin. Mutta siihen tottuu ja pikkuhiljaa se käy vaan selvemmäks. :) Kannattaa googletella hyviä tuotteita ja kokeilla vaan. Pari dollaria ei oo kovin paha hinta vaikka ei ihan nappiin osuiskaan.

Mä jään tänne nyt jännäilemään koska mun paketti tulee perille! :)



Onko teille iHerb jo tuttu juttu, ja mitkä on teidän suosikki tuotteita??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...